Uitje Deventer en Het Loo

Het uitje op 28/11 was:nov 2015 deventer

…alsof ik een dag op vakantie was, veel gelachen en alleen maar genieten. Ook heel aardige mensen in Deventer gesproken. De zon scheen en zo voelde alles die dag. Het leek een familie dagje en iedereen zorgde voor elkaar.

…zo relaxed gewoon en tegelijk zó bijzonder! Ineens dronk ik als Nederlandse in een restaurantje koffie aan tafel met vrouwen uit 8 verschillende landen en ik voelde me zo thuis. Ik had nergens anders willen zijn deze dag!

…hartstikke leuk! Gezellig in de bus. Deventer wandeling prachtig met de goede gids. Een mevrouw in Deventer vroeg ons ergens: wie zijn jullie? “We zijn van het VROUWENCENTRUM NOP. Door onze herfstmarkt kunnen we uit”. Ze vond het een geweldig origineel idee!
Toen naar paleis Het Loo in Apeldoorn. De mooie kamers van de Oranjes, de rust in de tuinen, het gulle grand café met geurende thee… we gaan snel sparen voor het volgende uitje!

nov 2015 deventer en t loo uit nov 2015 deventer en apeldoorn 083 uit nov 2015 deventer en apeldoorn 077 uit nov 2015 deventer en apeldoorn 079