We mogen weer open!

Beste mensen  

Jullie lezen dit hopelijk allen gezond en wel, na de vele vreemde maanden. Heel stil was het in het Vrouwencentrum zonder vrouwen en activiteiten. Achter de schermen gebeurde er van alles in overleggen en platforms over de komende Nieuwe inburgeringswet en NT2 taalbeleid, samen met de gemeente en partner organisaties in de polder. Een hele uitdaging. En natuurlijk onderhielden we ook contact met alle wereldvrouwen: vrijwilligers, deelnemers, bezoekers, lezers van het Vrouwencentrum. Gelukkig zijn er facebook en apps met alle mogelijkheden.
Lang gewacht en stil gezwegen maar nu is het echt zo ver…ook het Vrouwencentrum mag officieel weer open. Super, toch nog vóór de zomervakantie weer opstarten!  

image.png

Welkom:op vrijdag 4 junivanaf 10 uur bij het inloop café voor maximaal 30 vrouwen (zonder klachten!).