Jubileum feest

Groots vierden we ons 10 jarig jubileumfeest op 8, 9 en 10 maart.
Heel feestelijk en verbindend met een filmavond, een actieve ochtend met presentaties: over het Vrouwencentrum mét onthulling van de tentoonstelling, over Wereldvrouwendag en met schrijven voor Amnesty International.
De zaterdag werd drukbezocht voor de officiële opening van de windrichtingenwijzer, de gevarieerde marktkramen, muziek optredens, modeshow, loterij, oosterse fotoshoot, make up & henna tatoos, kinderprogramma’s en natuurlijk de heerlijke wereldhapjes en Arabische bbq’s.
Zo’n feest is alleen mogelijk door vele geweldige vrijwilligers, financiële ondersteuners (oa gemeente en Mercatus) en deelnemers en bezoekers. Prachtig weer hadden we erbij zowaar.
Hoe blij worden we toch van integreren met zijn allen!